Cele mai noi tendinte pentru camera bebelusului: violet este noul roz

In fiecare an vedem in mod clar ca exista o culoare cea mai in voga, prima cea mai hippy culoare pe care designerii o imprima pe peretii in camera bebelusilor lor. In timp ce roz si toate nuantele sale au fost in trecut una dintre cele mai la moda culori, suntem de parerea ca violetul este noul roz. Suntem aici intr-o ceata purpurie cu unele dintre modalitati minunate prin care aceasta nuanta este imbinata in camere. Vizualizati exemplele noastre preferate a aceastei tendinte:

1

Desigur, exista nuante mai moi de violet pe care le numim de obicei lavanda. In aceste exemple, lavanda este folosita ca o culoare de accent, oferind camerei o explozie dulce de violet subtil.

2

Aceasta camera este la fel de plina de farmec pe cat pare! Peretii de culoarea lavandei acorda camerei un aer modern si sofisticat.

3

Lenjeria de pat pentru bebe poate fi locul perfect pentru a adauga unele modele. Dungile zigzag si bulinele de pe lenjeria patului in aceasta camera ies in evidenta si contrasteaza peretii violet.

4

După cum am mentionat la imaginea anterioara, lenjeria de pat cu dungi, intr-adevar, iese in evidenta fata de culoarea peretelui.

5

Ne place aspectul stratificat al culorii si modelul in zigzag al acestei camere. Introducerea acestui model in baza violet reda acestei camere o dimensionalitate chic.

6

Aceasta camera devine confortabila si dulce cu ajutorul accentelor speciale, dar peretele violet ofera o atingere feminina deosebita.

7

Perdele incretite nu au aratat niciodata atat de frumoase. Peretele de culoare gri in aceasta camera este perfect asortat cu acele nuante minunate de lila.

8

De ce sa nu adaugam o pictura de arta pe perete pentru a insufla aceasta nuata perfecta de culoare?

9

Aceasta camera este luminoasa si violet, care ne aduce aminte de cartile pentru copii ale Dr. Seuss, culorile amestecate dandu-i un aer jucaus.

10

In aceaste camere pentru bebelusi vedem diferite nuante de violet, in unele culoarea este foarte profunda si bogata, iar in altele subtila, dar nu putem nicidecum contesta exista pasiunii pentru culoarea violet in aceasta serie de camere.

11

Inca un exemplu, aceasta culoare superba lumineaza prin draperie camera in nuante lila.

Design-ul camerelor creat de Melisa Fluhr and Pam Ginocchio.

Ca posturi permanente in industria de design interior, pe piata pentru copii si cultura DIY, Melisa Fluhr si Pam Ginocchio sunt cunoscute pentru abordarea lor exceptionala a tuturor obiectelor din camera bebelusului. Ele au infiintat impreuna ProjectNursery.com, autoritatea definitiva si resurse de inspiratie pentru prima camera a bebelusului si nu numai, oferind o platforma de angajare si informativa pentru a rezolva provocarile universale de design a camerei pentru bebe.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *