1. Finisaj neutru

Acesta este cel mai important punct, care, în primul rând, va economiseste bani și, în al doilea rând, va face interiorul camerei copiilor plăcut atât pentru copii, cât și pentru adulți.

1. Toate reparatiile camerei copiilor: tavanul, podeaua, pereții, toate instalațiile electrice și de iluminat sunt realizate într-un stil neutru – acesta este fundalul.
2. Decorul, face ca designul camerei copiilor să fie aprins cu ajutorul lenjeriei de pat, pernelor, perdelelor, autocolantelor, posterelor și desenelor, jucăriilor, covoruolui.
3. Pentru percepția vizuală a designului oamenilor în general și al copiilor în special, nu există nicio diferență decât luminozitatea este adăugată in interiorul camerei copiilor.
4. Prin simpla schimbare a aranjamentelor, fără a relua reparația, va fi posibilă ajustarea bugetară a designului camerei copiilor în funcție de vârstă și interese

2. Mobila alba

Mobilierul va trebui schimbat, dar și aici sunt vești bune și o regulă strictă.

Regulă:

Cu cât sunt mai mici, cu atât copiilor le place mai mult totul luminos. Și culorile aprinse nu se potrivesc cu culoarea lemnoasă. Din această cauză, designul unei camere pentru copii se dovedește adesea ridicol. Dacă alegeti culori vii, atunci doar cu mobila alba.
Un moment plăcut - nu este deloc necesar să cumpărați în mod deliberat dulapuri, mese și dulapuri în miniatură pentru copii. Aceasta este o risipă de bani. Pentru cei mai mici sunt suficiente rafturi deschise pe podea-secțiuni și coșuri pentru jucării. 


Un dormitor pentru un elev de școală primară, va trebui să il amenajati deja cu mobila și, ulterior, să îl schimbați cu unul de adult pentru liceu, dar aceasta este doar o singura schimbare completă a decorului.

3. Combinatia de culori in doritor

Culorile se potrivesc dupa luminozitate și saturație. Prin urmare, alegem culori pastelate nesaturate și apoi puteți combina și amesteca orice culori și va arăta armonios. Albastru pal, fistic, galben pal, turcoaz, roz pal, verde iarbă sunt o grămadă de culori pastelate reci, potrivite pentru camera unui copil.
4. Alegerea stilului
Finisajele de bază - minimalismul sau stilul scandinav sunt potrivite pentru ambele sexe, provence - în camera de fete, loft - în camera pentru baieti. 

Acestea sunt stiluri moderne serioase pentru adulți, în care reparațiile se pot transforma în timp, dar sunt perfecte pentru un copil, datorită luminozității designului.

Dacă decideți să vă păstrați în cadrul unuia dintre stiluri, atunci culoarea albă nu va mai fi atât de critică.

De exemplu, un design de cameră pentru copii în stil scandinav implică doar culori pastelate și se potrivesc bine cu lemnul deschis în mobilier.

În loft, anturajul poate fi întunecat, iar în același timp, interiorul dormitorul va fi echilibrat de culori calde (portocaliu, galben, cărămidă etc.).

5. Impartirea

Există 2 tipuri de impartiri a camerei copiilor: orizontală și verticală.

Impartirea camerei trebuie de obicei făcută într-o camera foarte mică. Prin urmare, partițiile capital nefuncționale nu sunt opțiunea noastră. Dacă împărțiți spațiul, atunci doar cu dulapuri sau etajere.

De obicei, sarcina este de a separa pe cât posibil zona de joacă și locul de studiu. Pentru aceasta, între ele trebuie să existe o zonă pentru dormit și odihnă. Copilul tău are mai multe șanse să fie distras de joacă decât de somn. Prin urmare, găsirea unui pat lângă un birou este relativ sigură.
Vertical

O opțiune mai interesantă și mai dificilă este impartirea camerei copiilor pe înălțime. Mutarea diferitelor zone la diferite înălțimi implică volum, nu doar suprafață. Principalul lucru este că copiilor le place foarte mult zonarea verticală, le oferă un sentiment de siguranță și propriul lor coltisor.
6. Iluminarea

Planificarea electrică și iluminatul sunt foarte importante. O cameră pentru copii este un dormitor, o cameră de zi, un birou și o cameră de joacă - o mulțime de funcții.

Zone separate:

    Patul - pentru citit.
    Birou - face temele.
    Lumină - lampa in tavan.
    Iluminare ambientală de fundal pentru seara când nu este nevoie de lampa luminoasa din tavan.
Author

Write A Comment

Pin It