1

In acest an, designerul a decis sa imbine in noua colectie nuante originale a pietrelor semipretioase (topaz, smarald, jad), in care au fost colorate fustele, jachetele si rochiile superbe cu forme arhitecturale complexe.

Spre deosebire de majoritatea colegilor sai, Giorgio Armani nu a supraincarcat tinutele cu detalii si finisaj bogat, concentrand toata atentia pe cusutura si textura neobisnuita, modelul care aminteste pielea de sarpe (sau un dragon, anul caruia tocmai a inceput).
Pe podium, au predominat tinutele in nuante de lila, verde de culoarea teiului, verde si bronz, intruchipand toate principiile fundamentale ale casei de moda. Materialele lucioase, impreuna cu siluetele feminine arata foarte modern, iar accesoriile – mitene din piele, mini clutch-uri si palarii provocatoare – exprima futurismul, a carui influenta se face simtita in toate cele mai recente colectii ale expertului de moda.
Desigur, colectia tinutelor de zi cu zi a iesit nu mai putin reusita, decat rochiile de seara, pentru care este in mod traditional renumita “casa” lui. Draperiile din material plastic care decorau costumele prezentate de Giorgio Armani, aratau deosebit de avantajos, datorita materialelor neobisnuite, precum si detaliilor originale – jachete cu print si topuri brodate transparente.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Detalii:

1

2

3

4

5

6

7

8

Giorgio Armani

Write A Comment

Pin It