Nike LunarEclipse+2: adidasi ca arta

Adidasii Nike LunarEclipse+2 au inspirat celebra pictorita de body-art Joanne Gair la un experiment complex.

1

2
Joanne Gair

Multi pictori body-art de nenumarate ori au incercat diverse experimente riscante si au creat pentru modelele sale o a doua piele – pictau pe ele diverse articole de imbracaminte, imitau pielea de animale sau decorau cu ornamente corpul uman. Pictorita si producatoarea de imagine din Noua Zeelanda, Joanne Gair, care este considerata una dintre cele mai bune specialiste in machiaj si body-art din lume, a acceptat un angajament dificil – sa ilustreze tehnologiile inovatoare ale companiei Nike, – si anume, adidasii NikeLunarEclipse+2. Principala caracteristica a acestui model – sistemul dinamic de fixare Dynamic Fit, datorita caruia adidasii se potrivesc perfect la picior, in orice pozitie, ca o a doua piele.

3
Nike LunarEclipse+2

“Ador corpul uman. Nu mi-e rusine sa lucrez cu anatomia umana. Estetica frumosului consta in armonie. Nu ar trebui sa existe detalii stridente, neadecvate sau inutile”- asa vorbeste despre munca sa pictorita Joanne Gair. Designerii Nike sunt ghidati de aceleasi principii in activitatea lor. La adidasii Nike LunarEclipse+2 totul este echilibrat – spuma Lunarlon asigura amortizare de neegalat, sistemul dinamic de fixare Dynamic Fit asigura confort datorita materialului moale, care acopera perfect, ca o manusa piciorul, iar banda elastica sprijina calcaiul in timpul miscarii. Acesti adidasi sunt proiectati astfel incat sa fie ca o a doua piele. Ei au o forma ideala, astfel incat acestia ar putea fi repetati doar de un adevarat profesionist in domeniul sau.

4
Modelul Nike LunarEclipse+2 completat cu desenul pe picior

“Cand sunt rugata sa recreez ceva, procesul incepe cu studiul detaliilor ascunse. Eu incerc sa despart totul pe straturi. Trebuie sa inteleg cum totul se misca si se indoaie, astfel incat sa pot alege culoarea”- Joanne impartaseste experienta sa. Rezultatul muncii sale este dificil sa se distinga de la imaginea originala, deoarece, patrunzand in esenta tehnologiei si examinand adidasii pe straturi, ea ilustreaza treptat, chiar si cel mai ascuns element. NikeLunarEclipse+2 – o opera de arta pe un picior uman.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *