10 modele de succes din Asia

Toti au auzit probabil ca industria modei este acum predispusa catre Asia, ca niciodata inainte. Motivul este simplu: locuitorii din tarile asiatice cheltuie cel mai mult dintre toti pe bunurile de lux. Poate acesta este si motivul pentru care in afacerea modei vin din ce in ce mai des fete din China, Taiwan, Japonia si alte tari asiatice. Cu greu ne putem aminti de cel putin un model celebru asiatic din anii 1990. Acum ne vine in minte cel putin zece nume.

Liu Wen
1

Dintre toate modelele asiatice, Liu Wen, care a lucrat in trecut ghid turistic, ocupa cel mai inalt nivel in clasamentul celor mai bune manechine pe site-ul Models.com: aici este a sasea. Timp de cinci ani in afacerea de modeling, Wen a devenit prima imagine asiatica a cosmeticii Estee Lauder, a facut 70 de prezentari intr-un sezon si a fost onorata sa devina prima asiatica, care a luat parte la prezentarea Victoria’s Secret.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Sun Fei Fei
1

De la Liu Wen ramane putin in urma Sun Fei Fei: pe Models.com ea se pozitioneaza pe locul paisprezece. Chinezoaica a intrat in afacerea modei trei ani in urma, debutand la prezentarile Saptamanei de moda din Londra si pozand pentru Marie Claire. Marele succes a venit in anul 2011: ea a devenit imaginea Calvin Klein, Dsquared2 si DKNY, iar mai tarziu a semnat contracte cu Chanel si Louis Vuitton. Fei Fei este considerata in continuare o stea in crestere in industria modei, dar a realizat deja mult: Sun a facut un numar record de prezentari intr-un sezon, a pozat pentru coperti, a facut mai mult de 10 sedinte foto pentru Vogue si a aparut pe coperta i-D.

2

3

4

5

6

7

8

9

Ming Xi
1

In anul 2009, Ming Xi a devenit castigatoarea concursului Elite Model Look, un an mai tarziu a dobandit deja exclusivitate pentru prezentarea couture de la Givenchy – un semn sigur de o lunga colaborare cu brandul Riccardo Tisci. Intr-adevar, chinezoaica de multe ori lucreaza cu brandul francez: ba este imaginea lui, ba pozeaza pentru lookbook, ba participa la spectacol. Cu toate acestea, Givenchy nu e unicul: tanara, de asemenea, a prezentat pentru Diane von Furstenberg si in mod repetat s-a filmat pentru publicitatea H&M – cea mai comercial atractiva in industria modei.

 2

3

4

5

6

7

8

9

10

Shu Pei Qin
1

Prietena buna cu Fei Fei si Xi, Shu Pei Qin deja cinci ani mentine ritmul. Intr-o luna ea apare in publicitatea colectiei comune Hogan si Karl Lagerfeld, peste o luna – pe coperta revistei "10" si in sedinta foto pentru Numero. In plus, chinezoaica nu lipseste la nici o Saptamana de moda si colaboreaza cu compania de cosmetice Maybelline.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Tao Okamoto
1

Daca Agyness Deyn ar fi fost din Asia, ea cu siguranta ar deveni Tao Okamoto. Tanara japoneza de douazeci si patru de ani, ca si colega sa britanica, isi permite o tunsoare scurta si stilul masculin – anume pentru asta ea este adorata de fotografii de strada. Okamoto – model tipic, astfel incat o aleg destul de rar, dar pe buna dreptate: de exemplu, in acest sezon ea este imaginea Emporio Armani, iar anul trecut promova D&G.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Sui He
1

Sui He, adorata pentru combinatia neobisnuita a trasaturilor faciale asiatice si europene. Anul trecut a nimerit in listele celor mai de succes modele: la prezentarile FW in 2011, ea nu doar a aparut la multe spectacole, dar, de asemenea, a obtinut exclusivitate pentru Dries Van Noten, a deschis si a inchis Vivienne Tam si a devenit primul model asiatic, care a deschis Ralph Lauren. La sfarsitul prezentarilor, editorii de reviste si designerii, de asemenea, nu au lasat-o fara atentie – in portofoliul Sui cateva sedinte foto pentru Vogue, copertile W si V, lookbooks Karl Lagerfeld si H&M. In luna noiembrie, fiind doar un an si jumatate in industria modei, chinezoaica a trecut castingul pentru spectacolul Victoria’s Secret .

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Wang Xiao
1

Wang Xiao de douazeci de ani a fost anexata la Wilhelmina in 2010, si aproape imediat modelul a atras atentia fotografului Steven Meisel. Datorita acestuia, chinezoaica a facut un progres major prin semnarea unui contract de a participa la publicitatea parfumului Ck One. In decurs de un an, ea a avut timp sa pozeze pentru coperta Vogue China, sa apara in editorialele i-D, V si L’Officiel si sa cucereasca Saptamana modei din New York.

 2

3

4

5

6

7

8

9

10

Tian Yi
1

Printre modelele din aceasta lista, Tian Yi a inceput cariera mai tarziu decat celelalte, semnand contractul pentru prima data in luna august a anului trecut. Chinezoaica de saptesprezece ani a fost ajutata de mama ei sa nimereasca in afacerea de modeling. O luna mai tarziu, Tian a efectuat 17 spectacole in New York si a pozat pentru mai multe editoriale.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Xiao Wen Ju
1

Una dintre cele mai recente noutati din Asia, Wen Xiao Ju, in anul 2010, a fost atasata la unul dintre cele mai influente agentii de modele – IMG. Un an mai tarziu, chinezoaica a prezentat spectacolele Hermes si Prada, a pozat pentru Vogue China si fotografilor Mert Alas si Marcus Piggott pentru Love. Ea intentioneaza sa realizeze mari scopuri in cariera de model, dar daca nu merge, va deschide o cafenea.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Du Juan
1

Du Juan este cel putin un bun jucator de sah, iar ca maximum – vrea sa lanseze propria linie de cosmetice si in fiecare luna apare in filmarile pentru Vogue. Cariera ei a inceput cu spectacolul de debut al couture Chanel, mai tarziu, ea a devenit imaginea Gap si David Yurman. In plus, Juan – castigatoarea concursului "Miss China" si balerina profesionista.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

1 Comment

  • John

    LOVE LOVE this editorial!!! Everyone looks sooloo gorgeous! The stylin is soo sexy and hottt hot hot!!!xoAdvice From A Caterpillar Storewww.AdviceABCD.blogspot.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *