Biciclete, schi, bumerang si alte lucruri noi The Lacoste LAB

Brand-ul francez Lacoste a lansat o noua colectie de echipamente sportive.

4

Brand-ul francez Lacoste, din seria The Lacoste LAB a lansat o noua colectie de echipamente sportive, realizate in colaborare cu mai multe branduri bine cunoscute. Bicicletele din colectie sunt produse in colaborare cu marca LOOK, casca pentru motocicleta din fibra de carbon – cu brand-ul GPA Design, placa de surf – cu brandurile J.P. Stark si NOTOX, schi – cu brand-ul Black Crows, precum si mingi de fotbal si de rugby in colaborare cu compania MITRE Sports. Designul echipamentelor sportive este executat intr-un stil minimalist, in culori alb si negru, pe fiecare model poate fi vazut logo-ul companiei sub forma de un crocodil.

Toate produsele sunt disponibile in magazinul online Colette. Bicicleta poate fi achizitionata la un pret de 2500 de euro, schi – la un pret de 1540 de euro, iar un bumerang din placaj de mesteacan va costa 90 de euro.

123567

Brand-ul Lacoste a fost fondat in anul 1933 de fostul jucator de tenis Rene Lacoste si a inceput cu fabricarea tricourilor pentru jucatorii de tenis si de golf. Acum, compania produce diverse colectii de haine si parfumuri, si este unul dintre cele mai populare branduri din lume.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *