Idei pentru un brad de Craciun modern

1

Designerii site-ului House&Home sunt de parerea ca bradul de Craciun arata mult mai frumos atunci cand este agatat pe perete sub forma unui panou. Pe site-ul oficial gasiti video cu instructiuni pentru efectuarea unui astfel de brad.

2

Briar Stanley designer australian de interior adesea cumpara din magazine mici obiecte interesante, care dupa sunt utilizate in lucrarile sale. De exemplu, le foloseste pentru a crea un pom de Craciun neobisnuit.

3

Compania MAKEDO cunoscuta in intreaga lume pentru constructorul din carton din care se poate face orice va doriti. Inclusiv un brad minimalist de Craciun. Instructiunile detaliate pentru construire sunt atasate.

4

Designerii olandezi de la compania Vtwonen  ofera versiunea sa de pom de Craciun – din scanduri de lemn. Fara decoratiuni pare a fi un cadru pentru un brad, dar impodobit devine o piesa originala si eleganta de interior.

5

Brazii conici se potrivesc in orice interior, considera designerii. Cel mai important – sa alegem culoarea, dimensiunea si materialul potrivit.

678

Compania olandeza WOOD & WOOL STOOL ofera o alternativa bradului mare de Craciun – cativa brazi mici din lemn pe perete, care, de asemenea, pot fi decorati.

91011

In plus, bradul poate reflecta ocupatia proprietarului. In acest sens, cel mai simplu pentru fotografi, carora le este suficient sa impodobeasca cu o ghirlanda trepiedul pentru aparatul de fotografiat.

12

Pentru a face un brad-piramida este nevoie de piramida tranparenta care poate fi facuta dupa modelul bradului din carton (mai sus) si o multime de beteala, jucarii, beculete.

13

Acest brad este format din rame de ferestre vechi. Dupa cum sustine autorul proiectului, acest pom de Craciun ar arata bine afara langa casa sau ar adauga motive rustice in interiorul apartamentului dumneavoastra.

14

Daca in casa s-au acumulat multe sticle goale, le puteti utiliza pentru a face un astfel de brad. Este important ca ele sa fie verzi sau transparente, pentru acestea se pot vopsi oricand.

15

Se pare ca un brad neobisnuit poate fi improvizat fara materiale de asamblare si montare. De exemplu, daca este folosita in calitate de cadru scara.

16

Urmatoarul brad este facut dupa modelul unei carti. Acesta nu necesita ingrijire speciala si este perfect pentru copii, deoarece nu este periculos la cadere.

17

Cel mai simplu modalitate este sa desenezi un brad direct pe perete. Daca abordam subiectul creativ, vom obtine un pom care va impodobi casa mai bine decat cel traditional.

18

Chiar si desenul pe perete il poti aborda prin originalitate. Cel mai important lucru e conturul bradului, iar umplerea acestuia poate fi diversa.

19

In special pentru oameni lenesi, dar cititori au inventat cu mai mult timp in urma – bradul pe etajera. Acest brad de Craciun poate sta timp de un an si nimeni nu va fi deranjat.

20

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *