Acesta rulota de lux este proiectata de compania austriaca Marchi Mobile. EleMMent PALAZZO include caracteristicile auto-, avio- si yacht-, cum ar fi tevile de esapament sport, trapa business jet sau flybridge-ul unui iaht.

EleMMent PALAZZO – este de fapt o casa cu toate facilitatile, cu o lungime de 12 metri. 20 de metri sunt acordati pentru zona de recreere – Sky Lounge, care cuprinde un bar, incalzire prin podea si scaune de masaj. Etajul de sus se poate mari cu 80% datorita mecanismului de extindere pe o parte al rulotei. Pretul incepe de la 3 milioane de dolari.

1

2

Se intra pe trapa, la fel ca in avion. 3

Lounge bar-ul se deschide prin apasarea unui buton. 4

Numeroase caracteristici originale asigura cel mai inalt nivel de confort si securitate. Sistemul central complex de control si gestiune va permite sa primiti insttantaneu toate informatiile necesare. Configurarea automobilului se modifica in interfata grafica cu ajutorul ecranului tactil.

5

Dormitorul este combinat cu baia. 67

Accesul video de la distanta permite vizualizarea autovehiculului si interiorul sau, sa va setati din timp nivelul de iluminare dorit si temperatura din interior, pana la momentul intoarcerii la bord.

89

Fotoliile soferilor. 10

Compania Marchi ofera la comanda modele EleMMent personalizate, atat pentru calatorii de afaceri – VIP shuttle, precum si pentru expozitii mobile si showroom-uri – Visione.

111213

Palazzo are o greutate de 20-ci de tone si poate atinge viteza de 93 mile / h, folosind cu 20% mai putin combustibil decat vehiculele de dimensiuni similare, datorita formei sale aerodinamice.

14

Write A Comment

Pin It