Becul Eco Light (EL) fabricat in intregime din hartie, exclus e doar cartusul. Lampa din hartie este acoperita cu o emulsie conductoare. Cand o aprindeti, aceasta incepe sa lumineze.
Acest design simplu si minimalist elimina nevoia de ambalare si problema reciclarii becurilor utilizate. Autorul conceptului – Tien-Ho Hsu, a fost declarat castigatatorul concursului Liteon Awards 2011 din Asia.

1

line

3

4

1 Comment

  1. Eu unul n-am nici o problema sa cuampr din magazinele lui Dinu Patriciu sau sa iau benzina de la OMV, atat timp cat pretul e bun pentru mine. Ma bucur ca au aparut magazinele Mic.ro pentru ca nu mai e nevoie sa bat cale lunga pana la supermarket pentru maruntisuri, le gasesc linga bloc si chiar daca sint o idee mai scumpe, daca socotesc benzina si timpul pierdut in supermarket ies in avantaj. In plus, arata stilat fata de chioscurile jegoase sau alimentarele inghesuite (sa zicem, Luca ) Poate e semn ca incepem sa ne civilizam si sa avem totusi niste pretentii si de la magazinele din care cuampram, chiar daca vrem sa luam de acolo doar paine, tigari si apa minerala.

Write A Comment

Pin It