Recent, celebrul actor de la Hollywood Nicolas Cage a împărtășit vestea bună: el și soția sa Riko Shibata vor deveni părinți. „Este adevărat și suntem foarte fericiți!” – a adăugat actorul. Din câte se pare, soții, care s-au căsătorit în februarie anul trecut într-o ceremonie închisă, nu au lungit-o prea mult si au decis că a venit timpul sa devina parinti. Pentru Riko, acesta va fi primul copil, iar pentru Cage, al treilea. Actorul are doi fii din relația anterioară.

Amintiți-vă că Shibata este a cincea soție a lui Nicholas. Cuplul s-a cunoscut în Japonia, unde Cage a jucat în filmul Prisoners of the Ghostland. S-a dovedit că aveau prieteni comuni, iar prietenia a devenit o relație puternică. Riko are doar 27 de ani, dar diferența de vârstă de 30 de ani nu îl deranjează pe actor, care a împlinit 58 de ani pe 7 ianuarie. Mai mult decât atât, aproape toate soțiile lui Cage erau mult mai tinere decât el, mai ales de când actorul s-a maturizat. Prima soție a lui Nicholas a fost actrița Patricia Arquette, a cărei căsătorie a durat aproximativ 6 ani. Următoarea lui soție a fost fiica lui Elvis Presley, Lisa Maria, și apoi o chelneriță asiatică pe nume Alice Kim. Această căsătorie a fost destul de lungă, iar mireasa era cu 20 de ani mai tânăra decat alesul.
Actorul Nicolas Cage si sotia lui Alice Kim participa la premiera „Joe” în timpul celui de-al 70-lea Festival Internațional de Film de la Veneția la Palazzo Del Cinema pe 30 august 2013 in Venetia, Italia. (Photo de Franco Origlia/Getty Images)
Cuplul s-a despărțit din cauza trădării lui Kim, dar nu au reușit să rupă complet relația, deoarece au un fiu comun. A patra soție a devenit o alegere ocazionala a actorului, care a recunoscut că nu s-a căsătorit cu un cap treaz. Erica Koike, care era cu 32 de ani mai tânără decât soțul ei, nu s-a remarcat prin comportament exemplar și a fost găsită în repetate rânduri la secția de poliție. Patru zile mai târziu, Cage a cerut divorțul, încercând să scape de această căsătorie cât mai repede posibil.
Acum actorul are a cincea soție, Riko Shibata, care așteaptă un copil. Să sperăm că de data aceasta Nicholas nu va regreta alegerea sa!
Riko Shibata si Nicolas Cage participa la Premiile Gotham 2021 prezentate de The Gotham Film & Media Institute la Cipriani Wall Street pe 29 noiembrie 2021 la New York City. (Fotografia de Udo Salters/Patrick McMullan prin Getty Images)
Author

Write A Comment

Pin It