Lookbook DSqaured2 pre-fall 2012

Top modelul Barbara Palvin a pozat pentru lookbook-ul colectiei pre-fall 2012 DSqaured2. Sedinta foto dirijata de fotograful Lorenzo Marcucci.

1

Fie ca doriti sa imbracati secretara sexy sau femeia activa cu stil intr-o tinuta eleganta superba, colectia Dsquared2 pre-toamna 2012 va imbogateste cu siguranta cu cateva idei de tinute. "Good Girl Gone Bad" – motto-ul este perfect pentru a ilustra versatilitatea si flerul indraznet al acestei defilari de ansamblu. Designerii sunt  gata de a indruma fashionistele, care nu se tem sa incorporeze elemente provocatoare de imbracaminte, in garderoba lor.

Aceste compozitii moderne cheama la o atitudine si un gust rafinat. Radiaza de farmec cu o atmosfera moderna si aventuroasa. Lucreaza cu o paleta de culori stralucitoare si culori care rasfata vizual, care va permite sa iesiti din carapacea monotoniei. Casa de moda Dsquared2 cu siguranta stie cum sa pastreze stilul lookbook-urilor sale si sa creeze idei de tinute ademenitoare. Desi colectia in totalitate este destul de complexa, si astazi se elaboreaza pe un subiect comun. Elementele masculine sunt incorporate in costumele cele mai stralucitoare Preppy chic, care ofera aceste ansambluri de aura de "je ne sais quoi". Aratati carisma de stil prin construirea unor astfel de tinute.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *