Colectiile celor 6 branduri la moda prezentate in ajunul Zilei Indragostitilor.
Pentru companiile din industria modei, Ziua Indragostitilor nu este la fel de profitabila, ca Anul Nou. Cu toate acestea, unele branduri produc colectii cu exces de culoarea rosie si inimioare special pentru 14 februarie. Noi am evidentiat sase dintre ele.

Dolce & Gabbana

1

2

3

Designerii italieni Dolce and Gabbana au realizat pentru ziua indragostitilor creioane pentru ochi si buze, cu pandantive in forma de inima, plicuri si pantofi.

Gucci

1

2

3

Din moment ce Frida Giannini s-a pozitionat in fotoliul de director de creatie Gucci, brandul italian creeaza o colectie de accesorii pentru fiecare sarbatoare, mai mult sau mai putin semnificativa. In caliate de cadou pentru Ziua Indragostitilor, brandul ofera numeroase variante de genti, bijuterii si chiar lumanari. Colectia poate fi vizionata pe Gucci.com.

Miu Miu

4

1

2

3

5

6

7

8

Gentile Miu Miu se schimba in functie de sarbatori. De Ziua Indragostitilor — roz cu pietre in forma de inima.

Louis Vuitton

1

2

3

4

5

6

7

8

De Ziua Indragostitilor marca franceza Louis Vuitton a creat o colectie de accesorii – brelocuri, portofele si genti – piele lacuita Vernis cu dungi de culoarea stacojiu si cires.

Proenza Schouler

1

2

3

Pentru brandul american Proenza Schouler 14 februarie — un bun motiv pentru a schimba din nou culoarea gentilor si portofelelor sale cu renume.

Swatch

45

Iar pentru Swatch o pereche ceasuri elvetiene de Ziua Indragostitilor – un lucru obisnuit. In acest an, marca produce un model Original Gent, in rosu si roz.

Write A Comment

Pin It