Potrivit numeroaselor sondaje, primul lucru la care atrage atentia un barbat atunci cand isi face cunostinta cu o femeie – este parul, zambetul si ochii. Subiectul de discutie pe ziua de azi va fi parul, in special coafurile si tunsorile, diversitatea carora a fost oferita de designeri in colectiile de primavara-vara 2012.

  Breton drept

1
Costello Tagliapietra, Hermes, Isabel Marant, Steven Alan, Burberry Prosum, Jen Kao, John Galliano, Christian Sirano

Nu va fie teama sa experimentati – ne zic designerii. Nu este nimic mai usor decat sa schimbam coafura si aspectul, in general, doar scurtand bretonul. Parul creste la loc, in orice caz, iar tu nu vei fi numita niciodata plictisitoare.

Codite impletite neobisnuite

2
Ashish, Vivienne Westwood, John Galliano Jean Pierre Braganza, Francesco Scognimiglic, Nicholas K

Romantic! Romantic! Impleteste-ti coada cum doresti, doar nu ca de obicei. Coada de peste a fost vazuta la Jean Pierre Braganza si John Galliano, puteti invata sa faceti acelasi lucru prin deschiderea tutorial de la orice site. 10 minute si veti obtine coafura de la prezentarile de moda pentru primavara-vara anului 2012!

Parul ideal coafat cu cararea pe o parte
3
Marchesa, Zero Maria Cornejo, Etro Custo Barselona, Dries Van Noten, Donna Karan

Nu ai timp pentru a-ti aranja parul? Carare pe o parte, parul neted, o coada de cal sau un coc lejer si sunteti gata. Doar sa nu-ti alegi aceasta coafura pentru o intalnire, ea este destul de lipsita de feminitate, deoarece designerii pun accent pe imaginea androgin.

Diversitatea de codite

4
Erdem, Monique Lhuillier, Marchesa, Elie Tahari Clements Ribeiro, Herve Leger, Basso Brooke, Philip Lim

Coada de cal, ca la Erdem si Monique Lhuillier, sau coada coborata, cum ar fi la Elie Tahari, Clements Ribeiro si Philip Lim – nu conteaza. Principalul lucru este ca aceasta coafura al naibii de practica si corespunzatoare in toate circumstantele. Ramane doar sa alegeti „o variatie pe”.

Coafurile cu volum
5
Oscar de la Renta, Jena Theo, Mulberry The Blonds, Fashion Fringe, Clements Ribeiro

Inainte de a iesi in oras seara, poti experimenta cu volumul coafurii. Designerii accepta volumul tapat lejer si putin haotic. „Babette”, ca la Mulberry, puteti combina atat cu un look elegant si sexy, cat si cu imaginea rebela, reamintind parul cantaretii Amy Winehouse.

Write A Comment

Pin It