In acest an am spus adio la expertul carismatic in minciuni Dr. Cal Lightman (din serialul TV Lie to Me), impreuna cu toate artefactele distruse Warehouse 13 si am luptat impotriva invadatorilor straini Vizitatorii (V).
Cu toate acestea, locul nu ramane niciodata gol, dupa sfarsitul unui sau altui serial TV, locul vacant si timpul vostru va fi numaidecat ocupat de noi eroi.

Cele mai bune seriale premiera ale anului 2011

(In ordine alfabetica, deoarece ele sunt la fel de bune in felul lor):

1

American Horror Story

O variatie remarcabila pe tema clasica horror despre casa cu fantome-ucigase si vecini nici vii, nici morti. In cele mai bune traditii ale genului, stai intepenit, intrebandu-te daca cineva acolo este ascuns in umbra. Cred, ca Cryptkeeper (Povestiri din Cripta),  dezvaluind povestirile  cateva decenii in urma, ar fi ramas multumit de elevii sai. Este de mentionat despre creatorii serialului – Ryan Murphy si Brad Falchuk – care au fost remarcati prin opereta obscena Glee.

  2

Endgame

Fostul campion de sah Arkady Balagan (Shawn Doyle) din cauza unui atac acut de agorafobie, este blocat intr-un hotel, in fata usilor caruia a fost ucisa logodnica lui. El dezvaluie crimele complexe, care au avut loc in peretii "inchisorii" lui si de dincolo. Un amestec mare de umor, intriga detectiv, imagini vii si circuite ascutite de expresii.

3

Grimm

Pentru un tanar detectiv Nick Burkhardt (David Giuntoli) povestea a inceput nu sub forma unui camion rosu Coca-Cola, ci prin intruchiparea tuturor cosmarurilor din copilarie dintr-o data. Toate pentru ca el este mostenitorul neamului Grimm – vanatorii de necurat, care locuiesc printre oameni. Nick poate vedea adevarata natura a creaturilor rele. Afland despre aceasta, el incepe sa urmareasca altruist spiritele rele si sa investigheze crimele. Prin alte cuvinte, toate superstitiile si povestile cunoscute din folclorul fratilor-germani in decorul zilelor noastre.

4

Homeland

Serial despre agenta paranoica CIA. Poate ca, totusi, suspiciunile ei nu sunt nejustificate. Primul episod mi-a amintit de filmul The Astronaut’s Wife (Nevasta astronautului), atunci cand sotul iubit s-a intors acasa, desi de data aceasta nu din spatiul cosmic, dar din inchisoarea din Irak, ca si Spencer Armacost, devenind "un alt om".

5

Person of Interest

Miliardarul Harold Finch, jucat de bine-cunoscutul Michael Emerson din serialul de televiziune Lost, a gasit o modalitate de a calcula persoane care intentioneaza sa comita o crima sau sa devina victima acesteia. Guvernul foloseste aceasta inventie pentru a lupta impotriva terorismului, iar Finch cu sprijinul musculosului ex-CIA John Reese (Jim Caviezel) – pentru a preveni evenimentele "nesemnificative". Uneori intriga este rasucita nu este mai rau, decat, in clasicul detectiv-thriller psihologic. Producatorul serialului J.J. Abrams, iar acest lucru spune multe.

6

Wilfred

Cea mai dulce parte pentru desert. Serialul TV despre aceea, ca tanarului dispus suicidar Ryan(Elijah Wood) este invatat sa traiasca de cainele mereu fumat si obsedat Wilfred (Jason Gann), fanul lui Matt Damon. Evaluarea serialului la 8.5 / 10 (imdb). Acelasi lucru, de exemplu, la filmul The Lost.

* Opiniile autorului pot diferi de la punctele de vedere ale cititorului si invers

1 Comment

  1. Uite ca am gasit asta pagina despre Trebuie vazute!
    Cele mai bune seriale premiera ale anului 2011 , cautand despre american horror story.
    Acum iti spun ca faci treaba super. poate vrei sa cunosti si pagina web
    http://cazare-maramures.net o pagina despre tara maramuresului.

    Mult succes

Write A Comment

Pin It