Top 10 colectii primavara-vara 2011 dupa Style.com

Primavara – perioada schimbarii. Si in curand fiecare dintre noi se va schimba, isi va reinnoi garderoba sau isi va schimba complet stilul. Dar care vor fi tendintele? Ce imagini vor fi deosebit de relevante in acest sezon?
Haideti sa aflam care colectii in conformitate cu Style.com merita atentia noastra speciala si la ce trebuie sa atragem atentia atunci cand alegem o imagine noua de primavara.

1

Alexander McQueen
Expertii considera, ca Sarah Burton a reusit, in acelasi timp, sa continue stilul designer-ului Alexander McQueen si sa-si exprime propria sa opinie asupra imaginilor contemporane in aceasta colectie. Si faptul ca multe elemente au mai putin grotesc si mai mult calm, nu au diminuat frumusetea colectiei. Exact opusul – vor creste vanzarile.

2

Chanel Se pare codul Chanel ramane neschimbat, dar indiferent de aceasta Karl Lagerfeld in fiecare sezon reprezinta o colectie care tine pasul cu contemporanietatea. Care este secretul? Categoric, detalii actuale si trucuri.

3

Christopher Kane
Reprezentantul noii scoli de design. Incepand cu agresiune (animale care ataca si explozii nucleare), acest designer a trecut sa lucreze cu imagini delicate. Iar experimentul acestei primaveri, in care combina texturi si culori sofisticate, a trecut cu un mare succes.

4

Emilio Pucci
Ce pot sa adaug? Schimbarea art-directorul pentru acest brand a fost un pas mare. In ultimii ani Peter Dundas creaza imagini superbe, respectand toate canoanele casei de moda si nu uita ca totul trebuie sa evolueze.

5

Haider Ackermann Pentru o lunga perioada de timp colectiile acestui designer aveau o imagine futurista si prea indrazneta. In revistele foto, lucrurile de la Ackermann se diluau cu ceva mai calm dupa forme. In aceasta primavara vedem o simbioza neasteptata, care apare in fata noastra intr-o imagine complexa, dar cu totul altfel in sens de culoare, forma. O colectie excelenta!

6

Jil Sander Combinatii de culori stridente si imprimeuri de forma minimalista. Un bun ghid pentru a face garderoba de zi cu zi. Colectia nu poate fi numita simpla, ci numai din cauza combinatiilor picante, cum ar fi rochia-maxi cu imprimeu floral si o simpla jacheta in stil masculin.
7

Lanvin
Continuandu-si tema, Alber Elbaz,  incearca in fiecare sezon sa o arate intr-un mod cu totul nou. Ca intotdeauna, din cateva forme si culori simple, el a fost capabil sa creeze o colectie care poate fi etichetata laconic si sigur – doar chic.

8

Marc Jacobs Al doilea sezon Marc Jacobs intră in clasamentul liderilor. Si nu e de mirare – Mark se joaca cu timpul. Sezonul trecut, el ne-a aratat un nou look al anilor 50, in primavara acestui an vom vedea anii 70.

9

Prada Este nevoie de comentarii? Doar priveste!
10

Proenza Schouler In ciuda simplitatii de perceptie, hainele sunt destul de complicate. Micile imprimeuri pe texturile subtiri, sifonul stratificat, pete de culoare – toate acestea creeaza o gama vizuala a imaginii elegante si bine gandite.
11

Care din aceste colectii v-au impresionat?  Doriti sa completati urgent garderoba cu ceva complet nou?
Sa discutam!

foto: style.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *