Lista listelor – 2011. Film: greseli, postere, caini actori, soundtrack-uri si torsuri masculine

Zece topuri originale despre filme si seriale de televiziune la sfarsitul anului 2011.
In mod traditional la sfarsitul anului toate portalurile de filme incearca sa adune rezultatele si sa publice topurile pe tema «The Best – 2011» (Cel mai bun – 2011). Cele mai multe dintre aceste liste sunt departe de originalitate, denumind "cele mai bune filme" sau "cele mai bune seriale", care sunt deja mai mult sau mai putin evidente pentru toti. Noi am decis sa adunam cele mai bune zece liste deosebite pentru a vedea din alt punct de vedere anul care pleaca.

Total Film: Cele mai bune decese in film

Cea mai "criminala" lista formata de Total Film, care a denumit patruzeci cele mai bune scene  de deces din filmele anului 2011. In lista sangeroasa din acest an, pe langa evidentele filme «I Spit On Your Grave», «Final Destination 5» si «Melancholia» (acolo au murit toti), au intrat si «Hobo with a Shotgun», «Harry Potter», «Super» si «Transformers 3».

1

Blog Total Film

MovieMistakes: Topul greselilor

Sursa MovieMistakes specializata in cautarea greselilor si neconcordantelor din filme, a compus un rating individual de filme cu cel mai mare numar de erori. Liderul absolut al acestui indicator a devenit filmul «Transformers: Dark of the Moon», colectand peste 58 de erori. De asemenea, printre gafe si zapada neasteptata in ultimele Hogsmeade din ultima parte a filmului «Harry Potter», Profesorul X din «X-Men: First Class» prins intr-un scaun cu rotile in anul 1962 (desi, in filmele anterioare, chiar si in anii saptezeci profesorul inca era in masura sa mearga).

2

Site-ul MovieMistakes

Enterteinment Weekly: Cele mai bune si cele mai rele postere

Blogul Enterteinment Weekly a publicat rezultatele si a ales cele mai bune si cele mai rele postere din acest an. Printre altele, cele mai bune denumite «Midnight in Paris», «Haywire» si «Contagion» de Steven Soderbergh, «Drive» si «The Girl with the Dragon Tattoo». Nu au fost agreate posterele filmelor «Priest», «Hugo» si «Mission: Impossible 4».

3

Blog EW

IMDb: Topul actorilor solicitati

Portalul IMDb a format topul celor mai solicitati 10 actori si actrite din anul 2011. La baza evaluarii au stat nu incasarile si nici recenziile critice, ci numarul de vizionari pe paginile personale ale actorilor in cel mai mare din lume portal online de film. Rating-ul indica faptul ca cea mai solicitata actrita a fost Natalie Portman, care-i cu siguranta i-a ajutat "Oscarul" pentru rolul principal feminin in filmul lui Darren Aronofsky "Black Swan".

4 

Site-ul IMDb

BuzzSugar: Cele mai bune abdomene masculine la TV

Blog-ul BuzzSugar a gasit un mod original de a atrage publicul feminin: a creat un set a celor mai bune momente cu torsurile dezgolite de sex masculin din serialele anului 2011. Aici gasim pe Ben (Dylan McDermott) din «American Horror Story» si Walden (Ashton Kutcher) din «Two and Half Men» si chiar Zach Galifianakis din «Bored to Death».

5

Blog BuzzSugar

MovieFone: Cele mai bune soundtrack-uri

Anul 2011 a acumulat destul de multe filme, care trebuie nu numai vizionate, dar si ascultate. Dupa criteriile muzicale filmele-2011 au fost evaluate de blog-ul MovieFone. Fara succes in ceea ce priveste cinematografia «Gnomeo and Juliet», «Bridesmaids» si «The Lincoln Lawyer», dar sunt foarte apreciate pentru muzica.

6

Blog MovieFone

MovieFone: Cei mai buni caini-actori 

Acelasi MovieFone a efectuat cel mai incredibil rating a rolurilor din film – a evidentiat cei mai buni caini-actori ai acestui an. Cainii anului au devenit, de exemplu, dobermanul Maximilian lui Sacha Baron Cohen din «Hugo», cainele-robot Argonaut din «Spy Kids 4», Laika din «Le Havre» de Aki Kaurismäki si, desigur, Snowy din "Adventures of Tintin".

7

Blog MovieFone

Pajiba: Cele mai bune episoade la TV

Cele mai bune episoade din serialele TV ale anului au fost identificate de site-ul Pajiba. Cele mai bune episoade de anul trecut, printre altele, denumite «Baelor» din «Game of Thrones», penultimul episod din «Boardwalk Empire» despre Jimmy Darmody si vizual spectaculos «Crawl Space» din «Breaking Bad». Un motiv excelent sa va amintiti cele mai frumoase momente din serialele tv preferate.

8

Site-ul Pajiba

CinemaBlend: Cele mai bune roluri episodice in film

Sursa CinemaBlend ne asigura ca calitatea rolului jucat nu depinde de cantitatea de timp jucata pe ecran si denumeste cele mai bune roluri episodice din filmele acestui an. Pentru rolurile secundare minuscule au fost marcati Philip Seymour Hoffman in "Moneyball", Sigourney Weaver in "Paul", Gwyneth Paltrow, care disparut rapid de pe ecran in "Contagion" si multe altele.

9

Site-ul CinemaBlend

Shooting the Script: Cele mai bune trailere — 2011

Toata lumea stie, ca este destul de dificil sa faci un trailer capabil sa atraga lumea in cinematografe si sa expuna in mod adecvat esenta filmului. Prin urmare, creatorii trailerelor considera munca sa o forma de arta, nu mai putin importanta decat insasi filmul. Zece dintre cele mai bune trailere ale anului au fost identificate de site-ul Shooting Script.

10

Blog Shooting the Script

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *